We hebben iets van het dak te schreeuwen..
Binnenkort starten er grote werken aan het dak van onze lokalen! Het dak vernieuwen was al enkele jaren een hot topic binnen de groep. De nood werd echter jaar na jaar groter.  Ondertussen is de leiding samen met vzw De Raadsrots – Scouts Ruisbroek al een jaar bezig aan dit project. Wat begon als discussiëren en meningen geven ging verder in echte vergaderingen.
We bespraken de technische en praktische kant van het verhaal, de haalbaarheid, veiligheid, financiële plaatje, … Om het financiële plaatje te doen kloppen, zonder dat de werking van de scouts hier hinder van ondervindt, vragen we jullie hulp!
We bieden enkele mogelijkheden tot sponsoring:

• ‘Kopen’ van 1m² van het dak aan €20. Bij deze optie kan je je naam laten vereeuwigen op het dak tijdens het eetfestijn.
  • ‘Kopen’ van een lopende meter dakgoot aan €10
  • Vrije gift

Een vrije gift storten kan op BE84 0688 9590 4959 op naam van  De Raadsrots – Scouts,  graag met vermelding gift dakwerken

Belangrijk om te weten: de giften zijn niet fiscaal aftrekbaar aangezien wij niet de rechtsgeldigheid hebben om deze zelf uit te schrijven als scoutsgroep.

Alle 2 resultaten