Fietstocht+BBQ 2019

tl;dr: inschrijven via deze link

Beste scout, ouder, oud-scout of sympathisant,

Na het succes van de eerste editie, organiseren we ook dit jaar een heuse familiefietstocht! Deze vindt plaats op zondag 28 april.

Wij bieden twee routes aan, een korte route (25km) en een lange route (45km). Op die manier staat dit evenement garant voor een dagje fietsplezier voor jong en oud, en voor zowel sportieve -als gelegenheidsfietsers!

Hoe gaat dit in zijn werk? Vertrekken en aankomen doe je aan onze lokalen (Eikerlandstraat 49B, 2870 Ruisbroek). Je beslist zelf wanneer je vertrekt en aankomt, al vragen we wel om je aan te melden tussen 12u en 15u aan de startpost op de scouts.

Na de fietstocht kan je bovendien genieten van een heerlijke BBQ. Er zullen ook een cocktailbar en kinderanimatie voorzien zijn. Aanschuiven voor de BBQ kan van 17u tot 20u.

Je bent niet verplicht om aan beide activiteiten deel te nemen: wie wil, kan enkel komen eten of fietsen!

Op de dag zelf zal één iemand van de leiding rondrijden met een aanhangwagen. Op die manier kunnen we je bij grote fietspech steeds komen oppikken. Toch zou het handig zijn moest elke fietsploeg zelf ook een minimum aan plakgerief en dergelijke meenemen. Afhankelijk van het weer kan ook een regenjas van pas komen!

Voor de fietstocht moet je je niet op voorhand inschrijven, maar het mag wel. Op die manier kan je rekening houden met eventuele weersvoorspellingen. Het is natuurlijk wel fijn voor ons als leiding om te weten hoeveel man we ongeveer kunnen verwachten… Voor de barbecue zelf moet je wel op voorhand inschrijven.

De prijs voor de fietstocht bedraagt €6 per persoon. Inbegrepen zijn één hapje en één drankje onderweg. Voor de BBQ betaalt iedereen €8 voor het koude buffet (groentjes, saus, brood, …). Daarbovenop betaal je €2 per vleesje. Gelieve goed aan te duiden hoeveel stuks je van elk vleesje wil.

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. Doe dit ten laatste zondag 21 april!

Een stevige linker,

De leiding