Kapoenen (2014 en 2015) & Welpen (2011, 2012 en 2013)

Belangrijkste info:

• Oude leden: Herinschrijven met voorrang kan vanaf nu tot en met maandag 13 september. Rond de inschrijving ten laatste maandag 20 september af.
  • Nieuwe leden: Een aanvraag indienen kan vanaf maandag 13 september tot en met maandag 20 september. Op dinsdag 21 september ontvang je een mail met meer informatie.

Ledenstops

Bij de kapoenen is er een ledenstop van 35 leden.

Bij de welpen is er een ledenstop van 60 leden.

Oude leden

Oude leden kunnen zich kunnen vanaf heden herinschrijven. Tot en met maandag 13 september kunnen zij herinschrijven met voorrang. Nadien worden ze mee op de wachtlijst gezet bij de nieuwe leden. Je bent twee keer verzekerd zonder in te schrijven (weekend van 12 en 19 september). Mogen we daarom vragen de inschrijving ten laatste maandag 20 september af te ronden?

Nieuwe leden

Nieuwe leden mogen twee keer komen proberen zonder in te schrijven (weekend van 12 en 19 september). Wil je blijven komen? Vanaf maandag 13 september kan je een aanvraagformulier invullen. Vul dit ten laatste maandag 20 september in.

Op dinsdag 21 september worden de vrije plaatsen opgevuld. Als er meer dan 35 resp. 60 leden zijn, volgen we eerst enkele voorrangsregels (broer/zus op de scouts, mama/papa is oudleiding, geboortejaar). De overige plaatsen worden verloot. Er geldt dit jaar dus geen ‘first come, first served’. Zo zetten we jullie wat minder onder druk om snel in te schrijven, en hopen we dat iedereen een oprechte, positieve keuze maakt voor onze scouts. Op dinsdag 21 september wordt er een mailtje met meer informatie verstuurd.

JV’s (2008, 2009, 2010), VK’s (2005, 2006, 2007) & VT’s (2004)

Belangrijkste info:

• Oude leden: Herinschrijven kan vanaf nu. Rond de inschrijving ten laatste maandag 20 september af.

Ledenstops

Er zijn geen ledenstops.

Oude leden

Oude leden kunnen zich kunnen vanaf heden herinschrijven. Je bent twee keer verzekerd zonder in te schrijven (op zondag 12 en 19 september). Mogen we daarom vragen de inschrijving ten laatste maandag 20 september af te ronden?

Nieuwe leden

Nieuwe leden mogen twee keer komen proberen zonder in te schrijven (op zondag 12 en 19 september). Wil je blijven komen? Vanaf maandag 13 september kan je een aanvraagformulier invullen. Vul dit ten laatste maandag 20 september in. Op dinsdag 21 september wordt er een mailtje met meer informatie verstuurd.

Herinschrijven (oude leden)

De inschrijving verloopt digitaal en in drie stappen. De inschrijving is pas compleet wanneer je alle stappen doorlopen hebt.

1. Kijk je gegevens na op Groepsadmin.

Kijk zowel je contactgegevens (‘Profiel’) als medische info (‘Individuele steekkaart’) na. Vergeet niet op ‘Opslaan’ te klikken – dit gebeurt niet vanzelf! Gelieve altijd op ‘Opslaan’ te klikken – ook als je niets hebt aangepast. Zo weten wij dat je je gegevens hebt nagekeken.

Link: www.groepsadmin.be

Meer info: www.scoutsruisbroek.be/groepsadmin

1. Vul het herinschrijvingsformulier in.

Gelieve dit voor elk kind afzonderlijk te doen!

Link: https://forms.gle/bfhBYn9DeTbpueRNA

1. Schrijf het lidgeld over.

Gelieve dit voor elk kind afzonderlijk te doen!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 35 euro per lid.

Schrijf het lidgeld over naar het rekeningnummer BE81 0680 3685 0024 op naam van Don Bosco Scouts Ruisbroek. Let op: dit is een ander rekeningnummer dan bij het kamp!

Gebruik de vermelding: Lidgeld Leeftijdsgroep Familienaam Voornaam. Dus als je kapoen Joske Vermeulen heet, noteer je als mededeling “Lidgeld Kapoenen Vermeulen Joske”. Leeftijdsgroepen:

• Kapoenen (2014 en 2015)
  • Welpen (2011, 2012 en 2013)
  • Jongverkenners (2008, 2009 en 2010)
  • Verkenners (2005, 2006 en 2007)
  • Voortrekkers (2004)

Op deze pagina vind je meer info i.v.m. financiële tegemoetkomingen.

Aanvraag indienen (nieuwe leden)

Meer info volgt vanaf maandag 13 september op onze website.

Eerste activiteiten van het jaar

Op zich gelden er vanaf 1 september geen beperkingen omwille van corona meer in het jeugdwerk (geen bubbels, afstand of mondmaskers).

Uit ervaring weten we echter dat september een drukke maand is: veel leden, maar ook veel ouders met vragen – zeker bij de jongste takken. Daarom hebben we besloten om in september voor de kapoenen en welpen onze activiteiten nog even volgens de coronatijdsloten te organiseren. Zo wordt het niet te druk aan de poort en kan iedereen zich in alle comfort komen informeren bij de leiding.

Vanaf oktober heeft iedereen normaal gezien weer scouts op de gewone dagen en uren.

Kapoenen

• Zondag 12 september: 10u – 12u30