Kampinschrijvingen 2022

Nog zo’n 80 keer slapen en het is weer zo ver: het mega bangelijk super coole scoutskamp!

Wie?Wanneer?Waar?Prijs?
Kapoenenzo 24 – zo 31 juliWéris (Durbuy)115 euro
Welpenzo 24 – zo 31 juliWéris (Durbuy)115 euro
Jongverkennersdo 21 – zo 31 juliWéris (Durbuy)115 euro

Vertrek en terugkomst

Net als de afgelopen twee jaar spreken we af op het kampterrein. Het is de bedoeling dat je je kind zelf brengt (of iemand zoekt om te carpoolen). Terugkomen doen we allemaal samen met de bus. Voor de kapoentjes en welpen zit het kamp erop wanneer ze in Ruisbroek toekomen. Van de oudere leden verwachten we dat ze eerst nog mee de camion uitladen.

Meer info (precieze adres, concrete uren, …) zal terug te vinden zijn in het kampboekje. Wie ingeschreven is voor het kamp, krijgt dit boekje normaal eind mei per mail toegestuurd.

Inschrijven en overschrijven

De inschrijving moet afgerond zijn ten laatste zaterdag 14 mei!

Gelieve elk kind apart in te schrijven en voor elk kind apart over te schrijven! Dit maakt onze administratie eenvoudiger.

De kampinschrijving bestaat uit drie stappen:

1. Controleer je gegevens op Groepsadmin. Is de medische fiche nog up-to-date?

2. Vul het inschrijvingsformulier in. Na afloop krijg je een automatisch mailtje ter bevestiging. Check eventueel je ongewenste e-mails.

3. Schrijf het kampgeld over:

• Prijs: 115 euro
  • Rekeningnummer: BE34 0689 0713 0990
  • Mededeling: “Kampgeld [Leeftijdsgroep] [Familienaam] [Voornaam]”

Dus als je kapoen ‘Joske Vermeulen’ heet, schrijf je 115 euro over naar bovenstaand rekeningnummer met als mededeling: “Kampgeld Kapoenen Vermeulen Joske”.

Opgelet: het is een ander rekeningnummer dan bij de algemene inschrijvingen in het begin van het jaar!

Wie recht heeft op verminderd lidgeld, kan beroep doen op het ‘Fonds op maat’ van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Je betaalt dan zelf maar één derde van het kampgeld. De rest van het bedrag wordt deels door onze scoutsgroep betaald en deels door Scouts en Gidsen Vlaanderen. Vraag ernaar bij de leiding van je kind en/of stuur een mailtje naar secretariaat@scoutsruisbroek.be.

Vragen?

Mail naar info@scoutsruisbroek.be of bel/sms naar 0470/81.71.98 (Luz de Rijke, groepsleidster).