Twee keer proberen

Voordat je definitief beslist of je je inschrijft, mag je twee keer komen proberen. Nadien ben je niet meer verzekerd door Scouts en Gidsen Vlaanderen. Mogen wij daarom vragen om voor de derde keer dat je langskomt een beslissing te nemen. Ofwel schrijf je je in, ofwel stuur je een mailtje dat je niet meer komt.

Inschrijven

De inschrijving bestaat uit twee delen. Eerst moet je de gegevens van je kind invullen op Groepsadmin. Daarna moet je het lidgeld overschrijven.

Gegevens

Groepsadmin is een tool van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Op deze website kan je de gegevens over je kind beheren.
De leiding kan via deze website gemakkelijk e-mails versturen naar alle leden. Je kan er ook allergieën en andere medische info ingeven, een tweede contactpersoon toevoegen (voor gescheiden ouders bijvoorbeeld), …
Enkel jijzelf en de leiding hebben toegang tot deze gegevens.

Vul het formulier onderaan deze pagina in om een account aan te vragen. Dit is nog een ander formulier dan in het begin van het jaar! Na een paar dagen krijg je een mailtje met daarin je lidnummer. Dit heb je nodig om effectief een account aan te maken.

Eens je aanvraag goedgekeurd is, beschikken we al over je basisinfo en ben je voor de verzekeringen al in orde. Dan is het enkel nog wachten totdat je een lidnummer hebt en een account kan maken om bijkomende gegevens in te vullen (bv. allergieën, …)..

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 35 euro. Schrijf dit bedrag over naar het rekeningnummer BE81 0680 3685 0024 op naam van Don Bosco Scouts Ruisbroek.

Gebruik de vermelding: Lidgeld [Leeftijdsgroep] Familienaam Voornaam. Voor Joske Vermeulen wordt dat bijvoorbeeld:

• Lidgeld Kapoenen Vermeulen Joske
  • Lidgeld Welpen Vermeulen Joske
  • Lidgeld Jongverkenners Vermeulen Joske
  • Lidgeld Verkenners Vermeulen Joske
  • Lidgeld Voortrekkers Vermeulen Joske

Afhankelijk van hoe oud Joske is.

Op deze pagina vind je meer info i.v.m. financiële tegemoetkomingen.

Formulier voor een account op Groepsadmin