Aanvraagformulier nieuw lid

Info

Bij de kapoenen (2014 en 2015) en welpen (2011, 2012 en 2013) zijn er ledenstops van respectievelijk 35 en 60 leden. Je polst dus best even of er nog plaats is voor je langskomt! Voor de oudere groepen is er geen ledenstop.

Je mag twee keer komen proberen zonder in te schrijven. Nadien ben je niet meer verzekerd en moet je dus beslissen.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Na een paar dagen krijg je een mailtje met daarin je lidnummer. Dit heb je nodig om je account op Groepsadmin* te vervolledigen. Kijk eventueel eens in je ongewenste e-mails (spam) als je na een paar dagen nog niets van ons gehoord hebt.

Als je onderstaand formulier invult, krijgen wij een factuur voor jou. Gelieve dus enkel in te schrijven als je zeker bent – kom gerust twee keer proberen voordat je beslist!

Het lidgeld bedraagt 35 euro en kan je overschrijven naar het rekeningnummer BE81 0680 3685 0024 op naam van Don Bosco Scouts Ruisbroek. Gebruik de vermelding: Lidgeld Leeftijdsgroep Familienaam Voornaam. Dus als je verkenner Joske Vermeulen heet, noteer je als mededeling “Lidgeld Verkenners Vermeulen Joske”. Gelieve dit voor elk kind afzonderlijk te doen!

Leeftijdsgroepen:

• Kapoenen (2014 en 2015)
  • Welpen (2011, 2012 en 2013)
  • Jongverkenners (2008, 2009 en 2010)
  • Verkenners (2005, 2006 en 2007)
  • Voortrekkers (2004)

Meer info over financiële tegemoetkomingen vind je hier. Zo betalen de meeste mutualiteiten (een deel van) het lidgeld en kampgeld terug, en komen bepaalde personen in aanmerking voor verminderd lidgeld (o.a. kinderen van alleenstaande ouders, gezinnen verbonden aan het OCMW, …).

*Groepsadmin is een tool van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Als ouder kan je hier de gegevens van je kind beheren die de leiding kan inkijken (contactinfo, medische info, …). Enkel jijzelf en de leiding hebben toegang tot deze gegevens. De leiding kan deze tool ook gebruiken om mailtjes te sturen naar bv. alle kapoentjes of al onze leden.

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar secretariaat@scoutsruisbroek.be. Onze secretaris, Nick, helpt je graag verder. Met specifieke vragen kan je ook terecht bij kapoenen@scoutruisbroek.be, welpen@scoutruisbroek.be, jongverkenners@scoutsruisbroek.be, verkenners@scoutsruisbroek.be of voortrekkers@scoutsruisbroek.be.

Formulier