Wie geboren is in 2004, 2005 of 2006 zit bij de Verkenners. Op deze pagina vind je informatie voor het inschrijven van een nieuwe verkenner. Zat je vorig jaar al op onze scouts? Dan vind je de nodige informatie op deze pagina.

Aanvraag

Als je graag lid wil worden of een keertje wil komen proberen, vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Met dit formulier geef je aan dat je graag lid wil worden. Dit is niet het inschrijvingsformulier!

Wie een aanvraag voor de verkenners indient, ontvangt nog een mailtje met extra uitleg over de inschrijving en het lidgeld.

Inschrijving

Je mag twee keer komen proberen voordat je definitief beslist of je je inschrijft of niet. Na twee keer moet je wel echt inschrijven: anders ben je niet meer verzekerd door Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Wie een aanvraag voor de verkenners heeft ingediend, ontvangt nog een mailtje met extra uitleg over de inschrijving en het lidgeld. Het lidgeld bedraagt 35 euro. Op deze pagina vind je meer info i.v.m. financiële tegemoetkomingen.

Als je beslist om toch niet meer te komen, laat je ons dan ook iets weten? Altijd handig!

Eerste activiteit van het jaar

Voor de verkenners zal de eerste échte activiteit van het jaar plaatsvinden op zondag 13 september van 16:00 tot 19:00 op ons terrein (Eikerlandstraat 49B, 2870 Ruisbroek).

Naast de coronamaatregelen zijn er nog twee andere puntjes om rekening mee te houden voordat je naar de scouts komt:

  • Kom enkel naar de scouts als je op voorhand een aanvraag hebt ingediend! Dit is belangrijk voor ons om de grootte van de bubbels goed te kunnen inschatten.
  • Vòòr de derde activiteit die je meedoet, moet je inschrijving volledig afgerond zijn (formulier én lidgeld). Anders ben je niet meer verzekerd.

Vragen?

Stuur een mailtje naar secretariaat@scoutsruisbroek.be en/of verkennerleiding@scoutsruisbroek.be.