Teervoeteisen jongverkenners

Het belofteweekend voor de jongverkenners gaat door op 22-24 november (meer info hierover volgt nog). Om de eerstejaars en diegene die hun belofte nog niet gedaan hebben voor te bereiden, hebben wij het boekje ‘Teervoeteisen’ meegegeven.
Hierin staan verschillende hoofdstukken in die gekend moeten worden over bijvoorbeeld de geschiedenis van de scouts, de sjorringen, … Het is de bedoeling dat ze nu elke week een deeltje gaan leren. Op zondag krijgen ze na de vergadering een paar vragen om te testen of ze het gevraagde deel hebben geleerd. Welk hoofdstukje ze wanneer moeten leren staat in de maandschors.
Wie nog geen Teervoeteisen heeft ontvangen kan het ook op deze pagina onderaan terugvinden.