Wie geboren is in 2003 zit bij de Voortrekkers. Op deze pagina vind je informatie voor het herinschrijven van een voortrekker die vorig jaar ook al bij ons op de scouts zat. Ben je nieuw op onze scouts? Dan vind je de nodige info m.b.t. de inschrijvingen op deze pagina.

Inschrijvingen

De inschrijving verloopt digitaal en bestaat uit drie stappen:

1. Kijk je gegevens na op Groepsadmin. Meer info vind je hier.
  2. Vul onderstaand inschrijvingsformulier in.
  3. Schrijf het lidgeld over.

We kijken op regelmatige basis na wie het formulier heeft ingevuld en wie het lidgeld betaald heeft, en laten iets weten als dat allebei in orde is.

De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het formulier als lidgeld in orde zijn!

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 50 euro. We hebben liefst dat je dit bedrag overschrijft, maar als het echt niet anders gaat, kan dit ook cash geregeld worden. Spreek dit dan op voorhand af me de leiding van je kind.

Schrijf het lidgeld over naar het rekeningnummer BE81 0680 3685 0024 op naam van Don Bosco Scouts Ruisbroek. Let op: dit is een ander rekeningnummer dan bij het kamp!

Gebruik de vermelding: Lidgeld Voortrekkers Familienaam Voornaam. Dus als je kind Joske Vermeulen heet, noteer je als mededeling “Lidgeld Voortrekkers Vermeulen Joske”.

Gelieve voor broers/zussen afzonderlijk over te schrijven. Dat maakt het makkelijker voor onze administratie 😉

Op deze pagina vind je meer info i.v.m. financiële tegemoetkomingen.

Eerste activiteit van het jaar

Voor de voortrekkers zal de eerste échte activiteit van het jaar plaatsvinden op zondag 13 september van 16:00 tot 19:00 op ons terrein (Eikerlandstraat 49B, 2870 Ruisbroek).

Naast de coronamaatregelen zijn er nog twee andere puntjes om rekening mee te houden voordat je naar de scouts komt:

• Kom enkel naar de scouts als je op voorhand het inschrijvingsformulier hebt ingediend! Dit is belangrijk voor ons om de grootte van de bubbels goed te kunnen inschatten.
  • Vòòr de derde activiteit die je meedoet, moet je inschrijving volledig afgerond zijn (formulier én lidgeld). Anders ben je niet meer verzekerd.

Vragen?

Stuur een mailtje naar secretariaat@scoutsruisbroek.be en/of voortrekkerleiding@scoutsruisbroek.be.