Wie geboren is in 2010, 2011 of 2012, zit bij de Welpen. Op deze pagina vind je informatie voor het herinschrijven van een welp die vorig jaar ook al bij ons op de scouts zat. Ben je nieuw op onze scouts? Dan vind je de nodige info m.b.t. de inschrijvingen op deze pagina.

Ledenstop bij 60 welpen

Om de kwaliteit van onze vergaderingen te kunnen blijven garanderen, zijn we genoodzaakt het aantal welpen te beperken. Net als vorig jaar laten we max. 60 welpen toe. Dat is ruim voldoende voor iedereen die vorig jaar lid was, op voorwaarde dat je je op tijd herinschrijft.

Tot en met woensdag 9 september kan je herinschrijven met voorrang. Op donderdag 10 september maakt de welpenleiding de balans op. Alle oude leden die tegen dan ingeschreven zijn, krijgen sowieso een plaats. Nadien wordt er chronologisch aangevuld met nieuwe leden totdat iedereen lid is, of totdat er 60 welpen zijn. Vanaf donderdag 10 september geldt ook voor oude leden ‘first come, first served’.

Schrijf je dus zeker ten laatste woensdag 9 september opnieuw in, zo ben je zeker van je plaats!

Wij hopen uiteraard dat iedereen die erbij wil, erbij kan!

Inschrijvingen

De inschrijving verloopt digitaal en bestaat uit drie stappen:

1. Kijk je gegevens na op Groepsadmin. Meer info vind je hier.
  2. Vul onderstaand inschrijvingsformulier in.
  3. Schrijf het lidgeld over.

We kijken op regelmatige basis na wie het formulier heeft ingevuld en wie het lidgeld betaald heeft, en laten iets weten als dat allebei in orde is.

De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het formulier als lidgeld in orde zijn!

Lidgeld

(Wie donderdag 10 september of later inschrijft, wacht best eerst een bericht van de welpenleiding af om te horen of er nog plaats is.)

Het lidgeld bedraagt 35 euro. We hebben liefst dat je dit bedrag overschrijft, maar als het echt niet anders gaat, kan dit ook cash geregeld worden. Spreek dit dan op voorhand af me de leiding van je kind.

Schrijf het lidgeld over naar het rekeningnummer BE81 0680 3685 0024 op naam van Don Bosco Scouts Ruisbroek. Let op: dit is een ander rekeningnummer dan bij het kamp!

Gebruik de vermelding: Lidgeld Welpen Familienaam Voornaam. Dus als je kind Joske Vermeulen heet, noteer je als mededeling “Lidgeld Welpen Vermeulen Joske”.

Gelieve voor broers/zussen afzonderlijk over te schrijven. Dat maakt het makkelijker voor onze administratie 😉

Op deze pagina vind je meer info i.v.m. financiële tegemoetkomingen.

Eerste activiteit van het jaar

Voor de welpen zal de eerste échte activiteit van het jaar plaatsvinden op zondag 13 september van 9:00 tot 12:00 op ons terrein (Eikerlandstraat 49B, 2870 Ruisbroek).

In het inschrijvingsformulier wordt gepolst of je kind de eerste twee zondagen zal deelnemen of niet. Afhankelijk van het aantal aanwezigen worden de welpen al dan niet in twee bubbels gesplitst. Er mogen immers maar 50 deelnemers per activiteit zijn (inclusief de leiding).

Naast de coronamaatregelen zijn er nog twee andere puntjes om rekening mee te houden voordat je naar de scouts komt:

• Kom enkel naar de scouts als je op voorhand het inschrijvingsformulier hebt ingediend! Dit is belangrijk voor ons om de grootte van de bubbels goed te kunnen inschatten.
  • Vòòr de derde activiteit die je meedoet, moet je inschrijving volledig afgerond zijn (formulier én lidgeld). Anders ben je niet meer verzekerd.

Vragen?

Stuur een mailtje naar secretariaat@scoutsruisbroek.be en/of welpenleiding@scoutsruisbroek.be.