De maand januari van Scouts Ruisbroek

Hoe ziet januari er voor onze leden uit?

• Zondag 17/1 14u – 17u: Enkel kapoenen
  • Zondag 24/1 14u – 17u: Enkel welpen
  • Zondag 31/1: Kapoenen en welpen (exacte uren nog niet gekend)
  • JV’s-VK’s-VT’s: Jammer genoeg geen fysieke vergaderingen

Omwille van de geldende maatregelen willen we vermijden dat de kapoenen en welpen tegelijkertijd op de scoutsterreinen aanwezig zijn. In combinatie met de examenperiode voor een groot aantal van de leiding, zijn we ook genoodzaakt tijdelijk te schuiven in onze leidingsploeg. Onze jongste leden krijgen dus voor een keertje (allemaal) andere leiding, maar dat gaat de pret zeker niet kunnen bederven!

Deze activiteiten zullen in de buitenlucht te doen zijn, dus kleed je warm aan.

Leden moeten onderling geen afstand houden en moeten ook geen mondmasker dragen, maar je mag uiteraard wel. De leiding draagt wel continu een mondmasker en houdt steeds afstand van leden, ouders en medeleiding.

Gelieve als ouder de algemeen geldende regels te respecteren wanneer je je kind komt afzetten en oppikken. Wacht bijvoorbeeld in de auto totdat de scouts gedaan is.

Hoewel we graag zouden willen, mogen we volgens de huidige maatregelen van Scouts en Gidsen Vlaanderen geen fysieke activiteiten organiseren voor +12-jarigen.

Hoelang de huidige maatregelen van Scouts en Gidsen Vlaanderen nog gelden weten we jammer genoeg niet, maar we houden jullie zeker zo snel als mogelijk op de hoogte.

Hou jullie gezond!