Je contactgegevens en medische info kan je beheren via Groepsadmin, een tool van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Alleen de leiding kan deze gegevens inkijken.

Als er iets niet duidelijk is of bij technische problemen, mail gerust naar secretariaat@scoutsruisbroek.be. Onze secretaris (Nick) helpt je graag verder.

• Wie al een account heeft, maar zijn/haar gebruikersnaam vergeten is
  • Wie al een account heeft, maar zijn/haar wachtwoord vergeten is
  • Wie nog geen account heeft
  • Gegevens nakijken en aanpassen

Wie al een account heeft, maar zijn/haar gebruikersnaam vergeten is:

Je mag ook je lidnummer invullen bij ‘Gebruikersnaam’. Die vind je terug in de mail met info voor de inschrijvingen. Na het inloggen kan je je gebruikersnaam terugvinden bij ‘Profiel’ (voor in de toekomst).

Je kan je gebruikersnaam ook opvragen via de knop ‘Gebruikersnaam vergeten?’.

Wie al een account heeft, maar zijn/haar wachtwoord vergeten is:

Je kan een e-mail aanvragen om je wachtwoord te resetten via de knop ‘Wachtwoord vergeten?’. Bij gebruikersnaam mag je ook je lidnummer invullen. Die staat in de mail met info over de inschrijvingen.

Wie nog geen account heeft:

Je kan een account aanmaken via de knop ‘Registreren’. Vul de voornaam, achternaam en het lidnummer van je kind in en klik op ‘Volgende’. Er wordt een mailtje met verdere instructies verstuurd naar jouw e-mailadres.

Voor wie herinschrijft: je lidnummer staat in de mail met meer info over de inschrijvingen.

Voor nieuwe leden: wanneer je een aanvraag indient op Groepsadmin en deze wordt gekeurd, sturen we je na enkele dagen een mailtje met daarin het lidnummer. Uit ervaring weten we dat onze mails soms in de SPAM terechtkomen…

Gegevens nakijken en aanpassen

Nadat je ingelogd bent, kan je de basisgegevens van je kind aanpassen. Vergeet ook de ‘Individuele steekkaart’ niet na te kijken. Die vind je door rechts bovenaan op de knop ‘Individuele steekkaart’ te klikken. Als je klaar bent, klik dan zeker op de knop ‘Opslaan’ want je wijzingen worden niet vanzelf opgeslagen!

0. Kijk je basisgegevens na, en pas deze indien nodig aan.

1. Klik op de knop ‘Individuele steekkaart’, en pas deze indien nodig aan.

2. Wanneer je klaar bent, klik je rechts bovenaan op ‘Opslaan’.