KapoenenHet leven van een kapoen (6-8 jaar) is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt.De leiding van de kapoenen, stappen mee in de wonderlijke leefwereld van 6- tot 8-jarigen, dat is genieten van de kronkels van de leiding en de leden hun fantasie, dat is samen spelen en genieten van het samenzijn,… Via de kapoenen neem je jouw eerste stappen in het spel van scouting.

Leiding

Uniform

Verplicht

• Das met dasring*
  • Scouts t-shirt*

Niet verplicht

• Scoutstrui*
  • Scoutsshort of -rok**

*Winkeltje op de scouts
**Hopper

Planning

Voorlopig hebben de kapoenen scouts op zondag van 12:45 tot 15:15 (in het oude normaal was dat van 14:00 tot 17:00).

• Zondag 13 september: Kennismaking
    • Prinsen en prinsessen, draken en kastelen, ridders en narren, maar voornamelijk heel veel kapoenen. Tot welke groep hoor jij?
  • Zondag 20 september: Vierrussen
    • Die vierrussen toch altijd hé! Hopelijk worden het er geen vijf…
  • Zondag 27 september: Geen scouts 🙁
    • Vandaag is het helaas geen scouts, de leiding bereidt het hele jaar voor.
  • Zondag 4 oktober: Met broer Maarten op expeditie + (online) infomoment
    • Broer Maarten? Wie is broer Maarten? Vandaag leer je een nieuwe broer kennen tijdens een avontuurlijke zondag.
    • Meer info over het online infomoment volgt nog