Tegemoetkomingen voor iedereen

Er zijn een heleboel tegemoetkomingen via ziekenfondsen. Breng hiervoor het desbetreffende document naar de leiding van je zoon of dochter zodat het ingevuld en afgestempeld kan worden. Op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen vind je de nodige informatie per mutualiteit.

Belastingvermindering

Voor kinderen jonger dan 12 jaar (voor 2020 uitzonderlijk tot 14 jaar) is er ook de mogelijkheid tot belastingvermindering voor kampen en weekends. Bij voorkeur kan je een digitaal ingevuld formulier aanvragen via info@scoutsruisbroek.be of druk volgend document af en de leiding zal het voor u invullen.

Belastingaangifte 2020

Tweedehands scoutsuniform

Onze scoutsgroep zelf heeft geen uitgebreid aanbod in 2de hands hemden, broeken, truien … Maar vragen staat natuurlijk vrij. Misschien hebben we net wel iets liggen dat jullie goed kunnen gebruiken. Meer info bij het winkeltje, elke eerste zondag van de maand op onze scouts.

Financiële, materiële en andere drempels wegwerken

Via “Scouting op Maat” ondersteunt Scouts en Gidsen Vlaanderen iedereen voor wie de kostprijs een drempel vormt om deel te kunnen nemen aan het spel van scouting.

Scouting op Maat biedt aan:

• Verminderd lidgeld
  • Fonds op maat
  • Verminderd verblijfsgeld bij Hopper Jeugdverblijf

Indien u met vragen zit kan u steeds terecht bij de groepsleiding.