De Padvinder is een boekje dat onze scouts om de twee maanden uitbrengt. Hierin vind je onder andere de planning van elke tak voor de komende twee maanden (de zogenaamde ‘maandschors’), verlagjes en weetjes, belangrijke informatie omtrend onze evementen en het kamp, …

We hebben al een lange weg afgelegd sinds 1976, toen De Padvinder voor het eerst verscheen. Zo kan je De Padvinder tegenwoordig ook online raadplegen op onze website. Wie toch nog een gedrukte versie wil, moet dit op zijn inschrijvingspapier aanduiden.

De huidige schrijvers van de padvinder zijn Goedaardige Bosbok & Selectieve Maki.

Als je zelf een verslag, enkele toffe foto’s, een interessant weetje, of een vraag of een idee hebt, kan je dit altijd doormailen naar padvinder@scoutsruisbroek.be.

En als je met een technisch probleem zou zitten bij het online raadplegen van De Padvinder, kan je altijd mailen naar webmaster@scoutsruisbroek.be.