In de nabije toekomst willen graag een meer ‘interactieve’ vorm voor de padvinder realiseren, waarbij je o.a. kan doorklikken naar de planning van elke groep, info over onze evenementen, … In afwachting hiervan kan je hieronder een afgeslankte versie van de Padvinder terugvinden voor de maanden november en december.

Je kan de Padvinder van November en December hier downloaden als PDF-bestand, of je kan er hieronder in bladeren via de plug-in.

De Padvinder is een boekje dat onze scouts om de twee maanden uitbrengt. Hierin vind je onder andere de planning van elke tak voor de komende twee maanden (de zogenaamde ‘maandschors’), verslagjes en weetjes, belangrijke informatie omtrent onze evenementen en het kamp, …

We hebben al een lange weg afgelegd sinds 1976, toen De Padvinder voor het eerst verscheen. Zo kan je De Padvinder tegenwoordig ook online raadplegen op onze website.

Als je zelf een verslag, enkele toffe foto’s, een interessant weetje, of een vraag of een idee hebt, kan je dit altijd doormailen naar padvinder@scoutsruisbroek.be.

En als je met een technisch probleem zou zitten bij het online raadplegen van De Padvinder, kan je altijd mailen naar webmaster@scoutsruisbroek.be.