Zondag 3 november: Hutsepot
Vandaag krijg je voor één keer andere leiding dan normaal. Benieuwd wie het zal worden? En of zij dat even goed als de broer en zussen? Dan moet je zeker komen!

Zondag 10 november: Spel met de JV’s
Heb jij ze ook al gezien? Die kindjes die een beetje groter zijn dan ons maar zich toch nog kunnen gedragen als deugenieten? Daar gaan wij vandaag eens een spel mee spelen. Eens zien wie de grootste deugenieten zijn van de scouts.

Zondag 17 november: Geen scouts
Het is werkweekend op de scouts. De leiding en oudste takken zijn paraat om de handen uit de mouwen te steken, maar jullie zijn nog een beetje te klein om te helpen…

Zondag 24 november: Het grote broer Joris spel
Vandaag gaat broer Joris ons verrassen met een heel leuk spelletje. Kijk jij ernaar uit? De zussen wel hoor!

Zondag 1 december: Knutselen Sinterklaas
De Sint komt volgende week! We zorgen ervoor dat we hem een warm welkom kunnen geven.

Zondag 8 december: Sinterklaas
De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas… Hopelijk zit er iets tof in zijn zak en hoeven we er geen stoute kapoentjes in te gooien

Zondag 15 december: De gezellige scoutsvergadering
Dit is de laatste scoutszondag voor de leuke feestdagen, wat wil zeggen dat we er een supermegaformitastische zondag van moeten maken. Hoe we dit gaan doen zal je later nog te weten komen!

Zondag 22 december, 29 december en 5 januari: Geen scouts
Tijdens de feestdagen is het jammergenoeg geen scouts. We zien jullie graag na de vakantie terug! Alvast de beste wensen vanwege de hele leidingsploeg!

Vrijdag 10 januari (19:00-21:00): Gezelschapsspelletjes
Heb jij thuis een spelletje dat je graag eens met ons wilt spelen? Breng het zeker mee voor een gezellige avond!

Weekend: vr 13 – zo 15 maart 2020