Zondag 3 maart: Het Bolle Buiken Spel
Nu het eetfestijn achter de rug is en we allemaal onze buikjes rond hebben gegeten, is het tijd om die bollebuiken weg te werken

Zondag 10 maart (11u-17u): Intertakken
Vandaag speelt iedereen van de scouts samen één heel groot spel. Ook de mama’s en papa’s mogen vandaag een keertje meedoen! We spreken af op de scouts om 11u. We zoeken wel nog ouders die ons kunnen vervoeren (het spel gaat door in de Schorre in Boom). Laten jullie iets weten aan de leiding als je kan rijden? Vergeet ook niet om een lunchpakket mee te nemen voor ’s middags.

Vrijdag 15 t.e.m. zondag 17 maart: Kapoenenweekend
Meer info volgt nog. Aansluitend op het weekend geven we een infomoment i.v.m. het kamp: zondag 17 maart om 12u.

Zondag 24 maart: Hutsepot
Jullie krijgen voor één keer andere leiding. Benieuwd wie vandaag je leiding wordt? Dan moet je zeker langskomen.

Zondag 31 maart: Het Maïsspel
Kom jij vandaag te weten wat we allemaal met maïs kunnen doen?

Zondag 7 april: Carnaval Willebroek
Vandaag doen we onze mooiste verkleedkleren aan en trekken we naar Willebroek om de carnavalsstoet op stelten te zetten.

Zondag 14 april: Geen scouts 🙁
Het is werkweekend. De leiding en oudere leden steken een handje toe op de scouts. Voor de kapoenen is het vandaag geen scouts.

Zondag 21 april: Geen scouts 🙁
Goed Paaseitjes zoeken vandaag, hé!

Zondag 28 april: Fietstocht + BBQ
Vandaag organiseert onze scouts voor de tweede keer een familiefietstocht. ’s Avonds organiseren we bovendien een BBQ. Binnenkort krijgen jullie nog een brief of mail met meer info en de mogelijkheid om in te inschrijven. Je kan ook enkel komen fietsen of BBQ’en.

Zondag 5 mei: Bunkeren
Doe je slechte kleren aan want vandaag mogen we ons eens gedragen als varkens. Er is maar 1 regel: altijd rechtdoor!
BRENG ZEKER OOK RESERVEKLEREN EN EEN HANDDOEK MEE.