Vrijdag 11 januari (19u-21u): Kapoenencinema
Deze avond maken we het lekker knus op de scouts om een leuke film te zien. Heb jij thuis een film die je de andere kapoenen wilt tonen, neem deze dan zeker mee.

Vrijdag 18 januari (19u-21u): Pyjamaparty
Trek je leukste/mooiste/warmste pyjama aan en kom samen met de zussen en broer feesten tot in de late uurtjes.

Vrijdag 25 januari (19u-21u): Gezelschapsspelletjesavond
Breng je favoriete spelletje mee zodat de andere kapoenen dit ook leren kennen je samen gezellig kan spelen.

Zondag 3 februari: Handen uit de mouwen namiddag
Kom mee de handen uit de mouwen steken want volgende week is het de beurt aan de oudere takken om te werken op de scouts.

Zondag 10 februari: Geen scouts 🙁
Het is werkweekend. De leiding en oudere takken steken de handen uit de mouwen op onze scouts. De kapoentjes zijn nog een beetje te klein om te helpen…

Zondag 17 februari: Knutselen Eetfestijn
Volgende weekend vindt ons jaarlijkse Eetfestijn plaats. Wij gaan een paar dingen knutselen om de zaal te versieren!

Zondag 24 februari: Geen scouts 🙁
Maar kom gerust iets eten en drinken op ons Eetfestijn dit weekend! Superlekker!

Zondag 3 maart: Het Bolle Buiken Spel
Nu het Eetfestijn voorbij is en onze buikjes goed gevuld zijn, is het tijd om die bolle buikjes aan het werk te zetten.