Zondag 7 juli: Dierenvergadering
Wat zouden we vandaag doen… Heeft het iets met dieren te maken?

Zondag 14 juli: Geen vergadering 🙁
De oudere takken en leiding laden vandaag de camion in voor het kamp.

Zondag 21 juli: Geen vergadering 🙁
De leiding is al in Florennes om de laatste voorbereidingen voor het kamp af te werken.

Woensdag 24 t.e.m. woensdag 31 juli: KAMP!! 😀

Zondag 4 augustus: Geen vergadering 🙁
Het is werkweekend. De oudere takken en de leiding ruimen vandaag het materiaal van het kamp verder op.

Zondag 11 augustus: Massaspelen
Vandaag speelt iedereen van de scouts samen spelletjes.

Zondag 18 augustus: Afscheidsvergadering
Vandaag nemen we afscheid van elkaar. Sommige kapoenen worden volgend jaar welp en misschien is er volgend jaar wel andere kapoenenleiding. Het wordt zeker en vast en afscheid om niet snel te vergeten.

Zondag 25 augustus: De laatste kapoenenzondag van het jaar + Dia-avond (17:15)
Deze zondag is de laatste die we samen doorbrengen dus gaan we jullie nog eens goed verrassen. Kom dus zeker nog een laatste keer en dan sluiten we af met een knaller van formaat!
Na de scouts (rond 17:15) zijn jullie allemaal uitgenodigd in de turnzaal voor onze dia-avond. We tonen hier per tak de mooiste plaatjes van het kamp.

Zondag 1 september: Overgang