Zondag 22 december, 29 december en 5 januari: Geen scouts
Tijdens de feestdagen is het jammergenoeg geen scouts. We zien jullie graag na de vakantie terug! Alvast de beste wensen vanwege de hele leidingsploeg!

Vrijdag 10 januari (19:00-21:00): Gezelschapsspelletjes
Heb jij thuis een spelletje dat je graag eens met ons wilt spelen? Breng het zeker mee voor een gezellige avond!

Vrijdag 17 januari (19:00-21:00): Kapoenencinema
Breng je favoriete film mee want we kruipen gezellig onder een dekentje voor een beetje ontspanning.

Vrijdag 24 januari (19:00-21:00): Party time
Wij hebben vandaag wel zin in een feestje. Jullie ook?

Zondag 2 februari: Het grote zus Britt spel
Vandaag gaat zus Britt ons verrassen met een heel leuk spelletje. Kijk jij ernaar uit?

Zondag 9 februari: Het verliefde Valentijnspel
Voel jij ook kriebels in je buik? Misschien komt dat wel omdat het bijna Valentijn is.

Zondag 16 februari: Intertakken
Vandaag spelen we een spel met iedereen van de scouts. Meer info volgt nog.

Zondag 23 februari: Geen scouts
Vandaag is het werkvergadering. De oudere groepen komen een handje helpen, maar jullie zijn nog een beetje te klein…

Zondag 1 maart: Knutselen
Volgende week is het Eetfestijn. Vandaag maken we een aantal knutselwerkjes om de zaal op te fleuren.

Zaterdag 7 en zondag 8 maart: Eetfestijn

Weekend: vr 13 – zo 15 maart 2020