Zondag 3 maart: Bezoek Fort Liezele
We gaan samen naar het openingsweekend van fort Liezele waar een heuse zeepkistenrace plaatsvindt en we een rondleiding door het fort zelf kunnen volgen. Allen met de fiets komen graag!

Zondag 10 maart (11u-18u): Intertakken
Vandaag speelt iedereen van de scouts samen één heel groot spel. Ook de mama’s en papa’s mogen vandaag een keertje meedoen! We spreken af om 11u op de scouts. Kom met de fiets en neem een lunchpakket mee voor ’s middags.

Vrijdag 15 t.e.m. zondag 17 maart: Belofteweekend
We trappen het weeral eens af se! Verdere info volgt. Breng alvast je fiets in orde voor een iets langere afstand te fietsen.

Zondag 24 maart: Hutsepot
Jullie krijgen voor één keer andere leiding. Benieuwd wie vandaag je leiding wordt? Dan moet je zeker langskomen.
PS: Laten jullie weten wat het plan is voor de komende PL-vergadering?

Zondag 31 maart: Vlottenrace ft. De VT’s
Zonen en dochters van Baden Powell! Mijn leden.
In jullie ogen zie ik dezelfde angst die mij zou kunnen bezielen. Er zou een dag kunnen komen waarin de moed van de Verkenners faalt, wanneer we al onze vrienden in de steek laten en breken met al onze bondgenoten, maar dat is niet vandaag!
Een uur van gezonken boten en verdronken kameraden wanneer het jaar van de verkenners ten onder gaat, maar dat is niet vandaag!
Vandaag vechten we!
Bij al wat jullie liefhebben op deze goede aarde, ik zeg het jullie, vaar, verkenners van Scouts Ruisbroek!

Zondag 7 april: Patrouillevergadering

Zaterdag 13 april (9u) & zondag 14 april (10u): Werkweekend
Vele handen maken licht werk!

Zondag 21 april: Geen scouts 🙁
Geen vergadering. Ook de leiding moet paaseitjes gaan rapen.

Zondag 28 april: Fietstocht + BBQ
Vandaag organiseert onze scouts voor de tweede keer een familiefietstocht. ’s Avonds organiseren we bovendien een BBQ. Binnenkort krijgen jullie nog een brief of mail met meer info en de mogelijkheid om in te inschrijven. Je kan ook enkel komen fietsen of BBQ’en.

Zondag 5 mei: Vettige namiddag
Suggestie: reservekleren.