Zondag 7 juli: Waterspelletjes
We zoeken verfrissing voor het warme zomerweer. Neem een handdoek en droge kleren mee.

Zondag 14 juli: Geen vergadering 🙁
De oudere takken en leiding laden vandaag de camion in voor het kamp.

Zondag 21 juli: Geen vergadering 🙁
De leiding is al in Florennes om de laatste voorbereidingen voor het kamp af te werken.

Woensdag 24 t.e.m. woensdag 31 juli: KAMP!! 😀
Joepie!

Zondag 4 augustus: Geen vergadering 🙁
Het is werkweekend. De oudere takken en leiding ruimen het materiaal van het kamp verder op.

Zondag 11 augustus: Massaspelen
Vandaag speelt iedereen van de scouts samen spelletjes.

Zondag 18 augustus: Derdejaarsvergadering
Vandaag zijn enkel de derdejaars uitgenodigd. We gaan iets keitof doen! Meer info volgt nog…

Zondag 25 augustus: Afscheidsvergadering + Dia-avond (17:15)
Vandaag nemen we afscheid van de derdejaars. Binnenkort worden zij immers jongverkenners en jonggidsen!
Na de scouts (rond 17:15) zijn jullie met z’n allen uitgenodigd in de turnzaal voor onze dia-avond. Hier tonen we per tak de mooiste plaatjes van het kamp.

Zondag 1 september: Overgang
De derdejaars worden vandaag jongverkenner. De eerste- en tweedejaars mogen vandaag komen kijken naar dit spectakel. We ontvangen ook de kapoenen die dit jaar welp worden. Voor de derdejaars begint de overgang al op zaterdagavond. Zij krijgen op tijd en stond meer informatie.