Zondag 3 maart: Highland Games
Vandaag spelen we allerlei Schotse spelen

Zondag 10 maart (11u-17u): Intertakken
Vandaag speelt iedereen van de scouts samen één heel groot spel. Ook de mama’s en papa’s mogen vandaag een keertje meedoen! We spreken af op de scouts om 11u. We zoeken wel nog ouders die ons kunnen vervoeren (het spel gaat door in de Schorre in Boom). Laten jullie iets weten aan de leiding als je kan rijden? Vergeet ook niet om een lunchpakket mee te nemen voor ’s middags.

Zondag 17 maart: Junglestratego
We spelen stratego maar dan levensecht. En met de jungledieren!

Zondag 24 maart: Hutsepot
Jullie krijgen voor één keer andere leiding. Benieuwd wie vandaag je leiding wordt? Dan moet je zeker langskomen.

Vrijdag 29 t.e.m. zondag 31 maart: Belofteweekend + Infomoment kamp
– Belofteweekend: jullie krijgen hierover nog een mailtje.
– Infomoment kamp: aansluitend op ons weekend: zondag om 10u30.

Zondag 7 april: Carnaval Willebroek
Vandaag doen we onze mooiste verkleedkleren aan en trekken we naar Willebroek om de carnavalsstoet op stelten te zetten.

Zondag 14 april: Geen scouts 🙁
Het is werkweekend. De leiding en oudere leden steken een handje toe op de scouts. Voor de welpen is het vandaag geen scouts.

Zondag 21 april: Geen scouts 🙁
Goed Paaseitjes zoeken vandaag, hé!

Zondag 28 april: Fietstocht + BBQ
Vandaag organiseert onze scouts voor de tweede keer een familiefietstocht. ’s Avonds organiseren we bovendien een BBQ. Binnenkort krijgen jullie nog een brief of mail met meer info en de mogelijkheid om in te inschrijven. Je kan ook enkel komen fietsen of BBQ’en.

Zondag 5 mei: Verrassing
Ra ra, wat gaan we vandaag doen?